Avoimet AH PSM-kilpailut 2.2.2020; Kilpailukutsu, kilpailuohjeet ja kartat.

KILPAILUKUTSU  AH PSM-KILPAILUT 2.2.2020

KILPAILUOHJEET AH PSM-KILPAILU 2.2.2020 YHTEISLÄHTÖ

KARTAT PSM-KILPAILUT 2.2.2020

OHS Skigo kansalliset 26.1.2020 paikka vaihtuu Rokualle

Sunnuntain vapaan kilpailu hiihdetään kilpailukutsun mukaisesti 26.1.2020 kello 11.00 alkaen Utajärvellä Rokualla.

OHS Kansalliset parisprintti 25.1.2020 PERUTTU

Lauantaina 25.1.2020 suunniteltu parisprintti on peruttu. Kisa tullaan järjestämään maaliskuulla.

Sunnuntain 26.1.2020 kisa tullaan järjestämään Utajärvellä Rokualla.

Kontiolahden nuorten SM-majoitus

Majoitus Joensuussa hotelli GreenStarissa 2hlö huoneissa ajalle 13-16.2 2020
Ilmoittautuminen 25.2 2020 mennessä s.postiin kinnunenkauko@dnainternet.net
Lisätiedot: Kauko Kinnunen

Pohjois-Pohjanmaan maakuntaviesti

Maakuntaviestit on peruttu  su 19.1.2020 lumen puutteen vuoksi. Kisat järjestetään kuitenkin su 8.3.2020 muutoin aiemman aikataulun mukaisesti.
Aiemmat ilmoittautumiset ja ruokatilaukset ovat voimassa, mikäli niitä ei erikseen peruta.
Ilmoittautumisaikaa tullaan jatkamaan pe 28.2.2020 saakka ja hiihtojärjestykset tulee ilmoittaa ke 4.3.2020 mennessä.
Tervetuloa maaliskuussa Virpiniemeen. Tarkemmat tiedot tulevat  nettisivuillemme www.haukiputaanveikot.fi

Vöyrin Sm kisa majoitus varaukset 24.1 mennessä

Vöyrin Sm kisa majoitus varaukset 24.1 mennessä Janille.
Sähköposti on jani. oravamaki@gmail.com tai numeroon 0405868054
Majoitus on Härmän kylpylässä, josta ajomatka kisapaikalle on 25min.
Tsemppiä Sm kisaan!

Nuorten AH SM 2020; Kilpailuohjeet ja kartat.

KILPAILUOHJEET NUORTEN AH SM 2020

KARTAT NUORTEN AH SM 2020

AJO-OHJEET 8.-9.2.2020 SANKIVAARAN KILPAILUKESKUS – PESEYTYMISTILAT

Avoimet AH PSM-kilpailut 2.2.2020; Kilpailukutsu, kilpailuohjeet ja kartat.

KILPAILUKUTSU  AH PSM-KILPAILUT 2.2.2020

KILPAILUOHJEET  AH PSM-KILPAILUT 2.2.2020  YHTEISLÄHTÖ

KARTAT  AH PSM-KILPAILUT 2.2.2020

Juho Hökkä nuorten MM -kilpailuihin Sveitsiin.

Ampumahiihtoliitto on valinnut Juho Hökän ampumahiihdon nuorten MM -kilpailuihin Sveitsin Lenzerheideen 23.1.-2.2.2020. Juho on nimetty myös Suomen IBU Cup -joukkueeseen.

Valintojen taustalla on hyvin sujunut kilpailukausi. Juho voitti Ampumahiihtoliiton näyttökilpailun, joka järjestettiin Kontiolahdella 5.1.2020.

SAHL NÄYTTÖKILPAILUN TULOKSET 5.1.2020

Salomon yhteistyösopimus OHS Maastohiihto

Oulun hiihtoseuran maastohiihto  on saanut toimintaan uuden yhteistyökumppanin ja aloitamme tulevalla kaudella yhteistyön Salomonin kanssa, yhteistyösopimus on 2 vuotinen. Joka päättyy 30.4.2021. Salomon yhteistyö pitää sisällään laajan valikoiman Salomonin suksia, sukset ovat tarkoitettu junioreiden käytettäväksi yhteisissä harjoituksissa ja tarvittaessa myös kilpailuissa. Tulemme ilmoittamaan erikseen harjoitukset missä suksia on saatavilla, sekä vastuu henkilöt jotka huolehtivat suksien huollosta ja mahdollisesta lainauksesta kilpailuihin.

Salomon on kehittänyt viimeiset vuodet suksia ja tuo tulevalle kaudelle muunmuassa uudet luistelusukset, jossa juniori suksista löytyy samoja ominaisuuksia mitä Maailman Cup tason suksista. Uusien S-race carbon skate juniori luistelusuksien painealueilla on hiilikuitulaminoiti, mikä tekee luistelusuksista kevyitä, helppohiihtosia sekä tuo vakautta sukseen.  Saamme näitä suksia seuramme käyttöön ensimmäisten joukossa. Testisuksista löytyy voideltavia perinteisensuksia, luistelusuksia sekä skini suksia. Sukset tulevat olemaan 30 – 65 kiloisille hiihtäjille. Kaikki sukset tulevat olemaan Prolink siteillä.

”Olemme erittäin innoissamme Salomonilla, että pääsemme aloittamaan yhteistyön ja tukemaan hienoa juniorityötä tekevää Oulun Hiihtoseuraa maastohiihtoa Salomonin suksilla sekä tukemaan seuran junioreita laadukkailla suksilla. Haluamme yhteistyön kautta tarjota seuran nuorille  hiihtäjille kilpailukykyiset välineet jos vaikka omasta suksi valikoimasta ei löydy optimaalista suksea, tällöin juniori voi lainata harjoituksissa tai kilpailuissa näitä Salomonin suksia, kertoo Amer Sport Suomelta Jonne Eskola.”

Yhteistyö terveisin,

Amer Sport Oy