Matka- ja kulukorvauslasku -lomake

Tällä lomakkeella voit laskuttaa kulukorvausperusteiden mukaisesti joko matkakuluja tai kulukorvauksia tai sekä että yhdellä lomakkeella. Pyri täyttämään Word-lomake siten, että se säilyy yksisivuisena asiakirjana. Tutustu myös Mallilomakkeeseen.

Lataa oheisten linkkien avulla joko Word- tai PDF-muotoinen Matka- ja kulukorvauslasku -lomake, täytä ja toimita alla olevien ohjeiden mukaisesti. Muista täyttää kaikki tiedot.

Word-muotoisen lomakkeen voit täyttää ja tallentaa PDF-muodossa toiminnolla (Tiedosto - Tallenna nimellä - Tallennusmuoto = PDF). PDF-muotoisen laskulomakkeen sekä PDF-muotoiset liitteet voit lähettää sähköpostilla laskut.ohs (at) gmail.com.

PDF-muotoisen lomakkeen voit tulostaa ja täyttää käsin. Lähetä lasku liitteineen osoitteella: Oulun Hiihtoseura Ry | PL 287 | 90101  OULU.

Tästä linkki Mallilomakkeeseen.

Muut lomakket

Harjoituspäiväkirjalomake (Oulun kaupunki) (pdf)

Maastohiihdon seuraluokittelu 2008