Toiminta-ajatus

Seuran tarkoituksena on edistää liikuntaharrastusta seuran toiminta-alueella siten, että mahdollisimman moni seuran jäsen harrastaisi kunto-, kilpa- tai huippu-urheilua edellytystensä ja tarpeidensa mukaan.

OHS toteuttaa toimintaansa tarjoamalla jäsenilleen

- hiihtokilpailutoimintaa
- urheiluampumahiihtotoimintaa
- koulutustoimintaa
- valmennus- ja harjoitustoimintaa
- nuorisotoimintaa
- tiedotus- ja suhdetoimintaa
- kuntoliikuntaa
- muuta samantapaista toimintaa tavoitteenaan kasvattaa yhteiskunnalle fyysisesti ja henkisesti vireitä ja hyödyllisiä kansalaisia.

1. OHS:n tavoitteet pitkällä tähtäimellä
Kasvattaa jäsenmäärää ja hiihdon harrastajien määrää.
Kehittää hiihdon olosuhteita yhdessä viranomaisten ja päättäjien kanssa Oulun alueella.
Tuottaa monipuolisia hiihtopalveluita harrastajille Oulun alueella.
Kilpailullinen menestys.

2. OHS:n tavoitteet
Edistää viranomaisten kanssa lasten hiihtomaan rakentamista Ouluun.
Tarjota monipuolisia ja erilaisia hiihtopalveluita harrastajille kurssien ja tapahtuminen avulla ( voitelukurssit, tekniikkakurssit, hiihtopäivät jne.)

Panostaa toiminnassa lapsiin ja nuoriin. Luoda toimintamalleja, joiden avulla saadaan enemmän lapsia ja nuoria mukaan hiihtoharrastukseen.

Terävöittää kilpailutoimintaa sekä nuorten että aikuisten osalta.