Palaute

Oulun Hiihtoseura ry
Sammonkatu 6 90570 OULU
puh. 050 3009 577

Toimistolla ei toistaiseksi säännöllistä aukioloaikaa. Voit ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen toimisto (at) oulunhiihtoseura.fi tai alla olevalla lomakkeella. Mikäli tavoittelet puhelimitse, emmekä juuri sillä hetkellä pysty vastaamaan puheluusi, pyrimme soittamaan takaisin mahdollisimman pian.

Yhteyttä voit ottaa myös suoraan puheenjohtajaan, johtokunnan jäseniin tai jaostojen vastuuhenkilöihin. Heidän yhteystiedot lötyvät kohdasta Toiminta/Yhteystiedot. Vastaavasti jaostojen jäsenten ja jaostojen toimintaan liittyvien vastuuhenkilöiden yhteystiedot löytyvät jaostojen sivuilta.

Voit antaa palautetta tai tehdä kysymyksiä myös oheisella lomakkeella! Valitse ensin mitä seuran osa-aluetta asia koskee. Sitten voit kirjoittaa omat yhteystietosi ja viestisi.

Vastaanottaja: OHS:n toimisto
 Maastohiihto-vastaava
 Ampumahiihto-vastaava
 Tervahiihto-vastaava