Kulukorvausperusteet Ampumahiihtojaosto

KAUSI 2016 – 2017

OHS ampumahiihtojaosto maksaa kaudella 2016 – 2017 kilometrikorvaukset oman auton käytöstä vain arvokilpailuihin (aikuisten, nuorten ja veteraanien SM-kisat sekä MM-kisojen tarkkailukisat, aikuisten ja nuorten sarjat).

Kilometrikorvaus on 0,12 eur/km. Jos samalla autolla matkustaa kaksi kilpailijaa korvaus on 0,15 eur/km ja kolme tai useampi kilpailija korvaus on 0,18 eur/km.

Majoituskustannuksista seura maksaa max 30,00 eur/vrk/kilpailija, silloin kun ei ole järjestetty yhteismajoitusta. Loppuosa jää urheilijan osuudeksi. Majoituskorvaus maksetaan samoin perustein myös nuorten sarjan (<21v) urheilijan huoltajalle (max 1 huoltaja/urheilija).

Majoituksien varaukset SM kisoihin hoidetaan pääsääntöisesti jaoston toimesta. Kilpailuihin osallistujat ilmoittavat jaoston vetäjälle majoitustarpeensa 2 viikkoa ennen kilpailua. Jos seura järjestää kilpailupaikalle yhteismajoituksen, kilpailijoille ei korvata muualla majoittumista.

Leirit

AH-jaosto korvaa ampumahiihtäjien leirityskustannuksia seuraavasti:

– 50 % leirikustannusten omavastuuosuudesta + kilometrikorvaukset  (1 matka/leiri)

– oman seuran järjestämät leirit 40% leirikustannuksista + kilometrikorvaukset (1 matka/leiri)

Pyydämme, että matka- ja kulukorvauslaskut toimitetaan heti kisojen jälkeen. Laskuihin pyydetään merkitsemään selkeästi mitä kilpailua/leiriä/matkaa lasku koskee.

Valmennusapurahat

AH-jaoston jakamat, edellisen kauden menestykseen perustuvat valmennusapurahat maksetaan seuraavasti:

Urheilijan ilmoittamalle VM:n nimeämän säätiön yhteydessä olevaan valtakunnalliseen valmennusrahastoon tai urheilijarahastoon tai Urheilijan toimittamaa verokorttia vastaan suoraan urheilijan pankkitilille. Ilman verokorttia ennakonpidätys on 60%.