Logo

Lumilajit liikuttavat

Lasten Lumipäivät

Suomen Hiihtoliiton, Suomen Ampumahiihtoliiton ja suomalaisten lumilajien seurojen järjestämä Lasten Lumipäivät -projekti on jatkoa entiselle Lasten Mäkiviikolle. Lasten Lumipäivillä tarjotaan edelleen lapsille mahdollisuus liikkua ja kokeilla hyppäämistä sekä hiihtoa turvallisesti ja innostavasti. Lisäksi mukaan liittyy myös tarkkuusharjoitteita sisältävä toimintapiste.

Tulevan talven aikana Lasten Lumipäivät -tapahtuma saapuu Ouluun 16.-17.2.2017.Paikkana on viimevuotiseen tapaan Raksilan Pikkukankaan alue. Torstaina 16.2.2017 on mahdollisuus perheillä käydä illalla tutustumassa Lasten Lumipäivien rasteihin sukset jalassa.

Lasten Lumipäivät koostuvat alakouluille suunnitellusta ohjelmasta sekä iltajatkoista. Alakoululaiset pääsevät osallistumaan kiertueelle tapahtumapäivien kautta. Tapahtumapäivät koostuvat rastipisteistä, joiden kautta lapset pääsevät tutustumaan lajeihin ja saavat nauttia positiivisista kokemuksista lumiiliikunnan parissa kisamakkaroita unohtamatta. Tapahtumasta Oulussa vastaa Oulun Hiihtoseuran ampumahiihto- ja maastohiihtojaostot. Lasten Lumipäivien laaja-alaista toimintaa on mahdollistamassa mäkihypyn ja yhdistetyn pitkäaikainen kumppani LIDL Suomi ky sekä Lapland Hotels.

Lisätietoa:

http://www.hiihtoliitto.fi/lumilajitliikuttavat/