Logo

VETERAANIEN AH SM 2019

 

Tervetuloa urheilulliseen Ouluun!

Oulu on viime aikoina saavuttanut näyttävää kansallista mainetta todellisena urheilukaupunkina. Jääkiekon nuorten maailmanmestaruuden voittaneissa Leijonissa pelasi kaksi Kärppä-taustaista nuorta. Joulukuussa liikunnan tasa-arvotyön Piikkarit-pääpalkinto myönnettiin Oulun kaupungin liikuntapalveluille.

Tammikuussa Oulu valittiin Suomen liikkuvimmaksi kunnaksi Urheilugaalassa. Ansiomme on, että Oulu edistää liikunnallista elämäntyyliä ja lisää näin myös henkistä hyvinvointia. Kau­pungin tavoite on jatkossakin kan­nus­taa asukkaitaan ak­tii­vi­seen ja lii­kun­nal­li­seen elä­män­ta­paan. Oulun mallin mukaan liikunta ja hyvinvointi kuuluvat kaikille.

Jatkossa merellisestä Oulusta löytää myös erikoisempia elämyksiä. Tammikuussa kaupunginhallitus päätti Allas Sea Poolin rakentamisesta Oulun Kiikeliin. Luvassa on merikylpylä komeissa merenrantamaisemissa keväästä 2020 alkaen. Allas Sea Pool lisää Oulun vetovoimaa niin Suomessa kuin kansainvälisestikin ja vahvistaa kaupungin imagoa merellisenä, menestyvänä kaupunkina.

Hyvät  kisaajat!

Ampumahiihto on urheilussa suomalaisten lempilajeja. Se on myös hyvin isänmaallinen laji, joka lisäksi vahvistaa maanpuolustustaitoja. Toivotan menestystä veteraanien SM-ampumahiihtokilpailuihin osallistuville ja korkeaa kisahenkeä.

Tervetuloa urheilulliseen Ouluun!

Juha Hänninen

kaupunginvaltuuston puheenjohtaja

Veteraanien SM -ampumahiihtokilpailujen suojelija