Logo

Kilpailuihin ilmoittautuminen

OHS:n hiihtäjien ilmoittautumiset kansallisiin ja seuran omiin piirikunnallisiin kilpailuihin tapahtuu täällä:
http://ohs.sporttisaitti.com/

HUOM! OHS:n johtokunta on päättänyt, että jäsenmaksun suorittamatta jättänyt urheilija ei voi osallistua seuran järjestämille tai kustantamille leireille eikä hänellä ole osallistumisoikeutta kilpailuihin. Kirjaa tietosi ja maksa jäsenmaksu;

OHS:N JÄSENMAKSUT 2019-20

Ohjeet ilmoittautumiseen

lmoittautumiset järjestelmään on tehtävä OHS-ilmoittautumisen takarajapäivänä klo 12:00 mennessä. Kilpailun jälkeen suluissa oleva päivä on seuran asettama ilmoittautumisen takaraja. Huomioithan, että tämä on eri päivä kuin kisajärjestäjän viimeinen ilmoittautumispäivä.
Ilmoittautumisajan päätyttyä kilpailu poistetaan alla olevasta luettelosta, jonka jälkeen seura ei enää ota vastaan ilmoittautumisia.

Hiihtäjien olisi hyvä tarkistaa oman ilmoittautumisen perillemeno ja oikeellisuus kisajärjestäjien sivuilta tai Kilmosta ennen kisaa kun tietoja näyttää muuttuvan ja häviävän järjestelmiin. Jos ilmoittautumisessa ongelmia tai huomaat virheellistä tietoa, niin yhteys ilmoittajaan (tieto löytyy sporttisaitista kunkin kuun osalle).

 

HUOM! Jos joudut perumaan osallistumisen, niin ilmoita siitä välittömästi yllämainitulle kilpailuihin ilmoittajalle, kiitos. Seura perii osallistumismaksut poisjäänneistä (sairastapaus 50%), eli muistakaa ilmoitella sairastumiset ja muut pakottavat esteet. 

HUOMIOITHAN, ETTÄ LISENSSI ON MAKSETTUNA  ENNEN ILMOITTAUTUMISTA!

ks. Hiihtoliiton lisenssitietoa http://www.hiihtoliitto.fi/lisenssit/