Kilpailuohje

OULUN -HIIHTOSEURAN VETERAANIEN SM JA KANSALLISTEN KILPAILU OHJE 2019

Ohjelma ja aikataulu: Ilmenee lähtöluettelosta joka näkyy OHS:n www sivuilla .

Tulokset: Näkyy ilmoitus taululla ja seuran WWW sivuilla niiden valmistuttua

Kilpailu kanslia: sijaitsee Virpiniemen ylämajan alakerrassa ja aukeaa pe 14.00  ja la.su .klo 08.00

Veryttely ja voidekokeilu: Ylämajan pohjoispuolella olevalla latu osuudella. Veryttely kilpailun aikana vain hiihtosuuntaan. Oltava varovainen ja väistettävä kilpailijaa.

Ehdoton kielto on, että ylikulku sillalla ei tehdä luiston kokeilua, kilpailun alettua, jos määräystä rikotaan, se voi johtaa kilpailijan kilpailusta sulkemiseen.

Varusteiden säilytys: Kilpailijat itse huolehtivat varusteittensa säilyttämisestä

Palkinnot ja palkintojen jako: Ilmoitetu kilpailujen aikataululla ja kuulutuksella

Liikene ja pysäköinti: Pysäköinti tapahtuu yleisille pysäköinti paikoille. Liikenteen suhteen on oltava varovaisia Virpiniemeen johtavalla tiellä, sillä se on kapea ja liukas.

Autoja ei saa pysäköidä siten, että estetään hälytys ajoneuvojen kulku.

Kilpaladut: Latukartat ilmoitus taululla ja seuran www sivuilla

WC tilat: Toimitsijarakenuksen alakerta ja Opistolla

Pukuhuoneet ja peseytyminen: Tomitsijarakenuksen alakerrassa

Ensiapu: Toimitsijarakneuksen yläkerrassa