Anne Talvensaari-Mattila OHS:n puheenjohtajaksi.

Oulun Hiihtoseura ry:n vuosikokous pidettiin 18.6.2019. Kokousväki valitsi yksimielisesti Anne Talvensaari-Mattilan seuran puheenjohtajaksi. Puheenjohtajan pesti kestää seuran sääntöjen mukaan kaksi vuotta.

Vuosikokouksen valitsema johtokunta; Eija Kainulainen, Mira Jokela, Esko Kinnunen, Heikki Laurila, Jukka Väyrynen, Raimo Sevón.

Anne Hautamäki valittiin toiminnantarkastajaksi.

Uusi johtokunta käynnistää vuoden 2020 Tervahiihdon valmistelut juhannuksen jälkeen. Alustavia valmisteluja ja esisopimuksia on tehty jo kevään aikana. Suomen Hiihtoliitolle lähetetyssä kilpailuhakemuksessa Tervahiihdon ajankohdaksi on ehdotettu 29.2.2020.

Mukavaa juhannusta ja kesän treenikautta!

Johtokunta

Talkoolaisten ilta/ruokailu Sankivaaran kahviossa sunnuntaina 16.6.2019 klo 15-17.

Ilmoittautuminen Annelle 0445304511 torstaihin 13.6. mennessä.

Tervetuloa

Oulun Hiihtoseura ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään 18.6.2019 klo 18.00 Aleksinkulmassa.

Oulun Hiihtoseura ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään 18.6.2019 klo 18.00 Aleksinkulmassa, osoitteessa Aleksanterinkatu 9 Oulu. Käynti sisäpihan puolelta. Pihassa ei ole autojen pysäköintimahdollisuutta.

Oulun Hiihtoseura ry:n vuosikokouksessa käsitellään seuran sääntöjen 9 § mukaiset asiat.

Asioita, joita seuran jäsenet haluavat vuosikokouksessa käsiteltäväksi, on tehtävä johtokunnalle kirjallinen esitys viimeistään 10 päivää ennen kokousta.

Vuosikokoukseen voivat osallistua vain seuran jäsenet. Osallistujien jäsenyys ja henkilöllisyys tarkastetaan sisääntulovaiheessa.

Kahvitarjoilu. Tervetuloa!

OHS:n kauden 2018-2019 päättäjäiset pidettiin PoPLi:n tiloissa 22.5.2019

Kuluneen kauden päättäjäiset pidettiin 22.5. PoPLi:n tiloissa. Tilaisuudessa oli runsaasti väkeä paikalla ja alkukahvien sekä avauspuheenvuoron jälkeen päästiin palkitsemaan kauden menestyjiä.

Vuoden urheilija Riitta-Liisa Roponen, ampumahiihdon nuori urheilija Kalle Loukkaanhuhta, vuoden tulokas Erika Kujala, ahkerin harjoittelija Anni Naumanen ja vuoden ampumahiihtäjä Juho Hökkä. Pokaalien ja kiertopalkintojen jälkeen jaettiin valmennusapurahat SM -menestyksien mukaan. Lopuksi jaettiin kaikille urheilijoille kukat ja toivotettiin hyvää nousujohteista harjoittelua kesän aikana, sekä menestystä tulevaan kauteen.

Pokaalit odottivat alkuillasta vielä noutajaansa.

Kuvassa nuoret valmennusapurahan saaneet urheilijat.

Kukituksen jälkeen harjoittelu jatkuu kohti uutta kautta. Tsemppiä kaikille harjoitteluun ja tulevaan kauteen!

Kauden 2018-19 päätöstilaisuuden ohjelma.

OHS_KAUDEN 2018-19 PÄÄTÖSTILAISUUS 22.5.2019

OHS MUUTTI UUSIIN TILOIHIN!

Oulun hiihtoseura muutti viime keskiviikkona 15.5.2019 uusin tiloihin ja sai näin järkevästi toimiston sekä varaston saman katon alle. Rami valmisteli muuton ennakkoon hyvin ja kun talkoolaisia oli mukavasti paikalla, niin muutto sujui todella nopeasti. Toki järjesteltävää on vielä, mutta kaikki tarvittava on uudessa osoitteessa, joka on Haarasuontie 22,  90240 Oulu.

Kiitokset kaikille muuttotalkoissa olleille!

Talkoolaiset muuttohommissa seuran entisellä varastolla.

Perehdyttämistilaisuus POPLI:lla 22.5.2019 klo 17.

OHS:n nettisivujen käytön perehdyttämistilaisuus järjestetään POPLI:lla 22.5.2019 klo 17 (HUOM! tuntia ennen kauden päätöstilaisuutta).

Oma nettiyhteydellä varustettu kone mukaan. Ilmoittaudu; Rami 040 587 5827.

Johtokunta

Pohjois-Pohjanmaan ampumahiihdon tuki ry:n vuosikokous 29.5.2019 klo 18.

Pohjois-Pohjanmaan ampumahiihdon tuki ry:n vuosikokous järjestetään 29.5.2019 klo 18 Sankivaaran kahvilassa. Yhdistyksen jäsenille on lähetetty erillinen kutsu.

Lisätietoja; Rami 040 587 5827.

Yhdistyksen johtokunta

Rullasuksien testipäivä pe 17.5 Hulluna hiihtoon liikkeessä

Rullasuksien testipäivä Pe 17.5
Mahdollisuus kokeilla KV+ sekä Vauhdin rullasuksia sekä hankkia esittelyhinnoin. Esittelemässä Esko Paavola Vuokatista.
Esillä myös spesial made vapaan pitkärunkoinen komposiittisuksi jota saatavissa vain rajoitetusti! Tervetuloa testaileen.

Hygieniapassikoulutus 22.5. klo 17-20.

OHS:n jäsenillä on mahdollisuus osallistua hygieniapassikoulutukseen 22.5. klo 17-20 ja sen jälkeen klo 20-21 pidettävään kokeeseen. Seura maksaa osallistumiskustannukset.

Ilmoittautuminen 19.5. kuluessa. Lisätietoja; Rami 040 587 5827.