Logo

Salomon yhteistyösopimus OHS Maastohiihto

Oulun hiihtoseuran maastohiihto  on saanut toimintaan uuden yhteistyökumppanin ja aloitamme tulevalla kaudella yhteistyön Salomonin kanssa, yhteistyösopimus on 2 vuotinen. Joka päättyy 30.4.2021. Salomon yhteistyö pitää sisällään laajan valikoiman Salomonin suksia, sukset ovat tarkoitettu junioreiden käytettäväksi yhteisissä harjoituksissa ja tarvittaessa myös kilpailuissa. Tulemme ilmoittamaan erikseen harjoitukset missä suksia on saatavilla, sekä vastuu henkilöt jotka huolehtivat suksien huollosta ja mahdollisesta lainauksesta kilpailuihin.

Salomon on kehittänyt viimeiset vuodet suksia ja tuo tulevalle kaudelle muunmuassa uudet luistelusukset, jossa juniori suksista löytyy samoja ominaisuuksia mitä Maailman Cup tason suksista. Uusien S-race carbon skate juniori luistelusuksien painealueilla on hiilikuitulaminoiti, mikä tekee luistelusuksista kevyitä, helppohiihtosia sekä tuo vakautta sukseen.  Saamme näitä suksia seuramme käyttöön ensimmäisten joukossa. Testisuksista löytyy voideltavia perinteisensuksia, luistelusuksia sekä skini suksia. Sukset tulevat olemaan 30 – 65 kiloisille hiihtäjille. Kaikki sukset tulevat olemaan Prolink siteillä.

”Olemme erittäin innoissamme Salomonilla, että pääsemme aloittamaan yhteistyön ja tukemaan hienoa juniorityötä tekevää Oulun Hiihtoseuraa maastohiihtoa Salomonin suksilla sekä tukemaan seuran junioreita laadukkailla suksilla. Haluamme yhteistyön kautta tarjota seuran nuorille  hiihtäjille kilpailukykyiset välineet jos vaikka omasta suksi valikoimasta ei löydy optimaalista suksea, tällöin juniori voi lainata harjoituksissa tai kilpailuissa näitä Salomonin suksia, kertoo Amer Sport Suomelta Jonne Eskola.”

Yhteistyö terveisin,

Amer Sport Oy

Ota Salomon seurantaan sociaalisessa mediassa

Facebookissa: https://www.facebook.com/salomonnordic

Instagramissa: https://www.instagram.com/salomonsuomi/

Instagramissa: https://www.instagram.com/salomonnordic/?hl=fi