Oulun Hiihtoseura ja ODL Liikuntaklinikka yhteistyöhön!

Oulun Hiihtoseura on solminut yhteistyösopimuksen ODL:n kanssa.

SeuraDiili on ODL Liikuntaklinikan ja urheiluseuran välinen yhteistyösopimus, jonka avulla urheiluseura saa jäsenilleen parhaan mahdollisen valmennuksen ja terveydenhuollon tuen. SeuraDiili – mallin tavoitteena on kehittää vammojen ennaltaehkäisyä ja urheilun tukipalveluita Pohjois-Suomen urheiluseuroissa. SeuraDiilin sisältöjä kehitetään jatkuvasti yhdessä urheiluseurojen kanssa.

SEURADIILIN EDUT URHEILUSEURAN JÄSENILLE JA HEIDÄN PERHEELLEEN:

• Maksuton urheilulääkärin puhelinneuvonta joka tiistai klo 12-13
  • SeuraDiili – hinnaston mukaiset alennukset Liikuntaklinikan palveluista
  • Toimistomaksu 0 euroa ODL Liikuntaklinikalla (norm. hinta 17e)
  • SeuraDiili – seuroille maksutonta liikuntalääketieteen koulutusta vuosittain
  • SeuraDiili – hinta ODL Liikuntaklinikan järjestämiin koulutuksiin (koulutuskohtainen)
  • SeuraDiili – newsletter, joka sisältää mm. ajankohtaista tietoa ja tarjouksia ODL Liikuntaklinikan palveluista

Lisätietoja SeuraDiilistä, sekä hinnaston saat seuran yhteyshenkilöltä:

Tia Pökkä

tia.pokka@gmail.com

SM-AJ 2020 Mitalien jakotilaisuus, sekä kahvittelut. Torstai 1.10.2020 klo 19.30, Sankivaaran kahvio

Kontiolahdelta on nyt loput mitalit tulleet. Pidetään mitalien jako tilaisuus, sekä pienimuotoiset kahvittelut.
Tarjolla kahvia, mehua ja pientä purtavaa.
Kaikki seuran jäsenet ovat tervetulleita!
Toivottavasti mahdollisimman moni mitalin voittanut pääsisi paikalle.

Paikka ja aika: Torstai 1.10.2020 klo 19.30, Sankivaaran kahvio

Ystävällisin terveisin, AH-jaosto

OHS:n Pikku-Syötteen leiri 9.-11.10.; ilmoittautuminen viimeistään 2.10.2020.

OHS järjestää Pikku-Syötteen leirin 9.-11.10.2020;  ALUSTAVA LEIRIOHJELMA

Seura maksaa urheilijoiden leirikustannuksista 50%. Urheilijoiden leirivuorokauden hinnaksi jää siten ainoastaan 25 euroa (majoitus + kaikki ateriat). Huoltajien leirivuorokauden hinnaksi on neuvoteltu 50 euroa.

Seura toivoo runsasta osallistujien määrää. Osallistumalla voit osoittaa seurajohdolle, että leiritysjärjestelmää kannattaa ylläpitää ja kehittää!!

Ilmoittautumiset sähköpostilla viimeistään 2.10.2020 alla olevin tiedoin; eero.juola@lahitapiola.fi

• urheilijan nimi, syntymävuosi ja yhteystiedot
  • huoltajan nimi ja yhteystiedot, tieto lähteekö huoltaja leirille mukaan
  • allergiat
  • mahdollinen toive huonekaverista

Yhteiskuljetusta ei ole järjestetty, sopikaa kimppakyydeistä omatoimisesti!

Lisätietoja; Eero 040 564 1606 tai eero.juola@lahitapiola.fi

Ampumapyöräilykilpailun tulokset 20.9.2020.

AMPUMAPYÖRÄILYKILPAILUN TULOKSET 20.9.2020

SAHL; alueellinen seurapäivä Rovaniemellä 19.9.2020.

Suomen Ampumahiihtoliitto (SAHL) järjestää alueellisen seurapäivän Rovaniemellä (Ounasvaaran maja, Hiihtomajantie 7) lauantaina 19.9.2020 klo 12-15. Toiminnanjohtaja Tapio Pukki esittelee mm uutta strategiaa ja aluetoimintaa sekä valmennusvaliokunnan puheenjohtaja Tomi-Pekka Riihivuori uutta valmennuslinjaa.

Tilaisuus on avoin seurojen ampumahiihtoväelle. Kahvitarjoilun järjestämiseksi pyydetään ennakkoilmoittautumiset liiton sähköpostiin;  office@biathlon.fi.

Lisätietoja tilaisuudesta;  https://www.biathlon.fi/2020/09/03/alueelliset-seurapaivat-jatkuvat/

”Viimeinen kuulutus seura-asuista”; NONAME:n clubshop suljetaan 13.9.2020.

Muistutetaan, että seura-asuja voi tilata 13.9.2020 asti NONAME:n clubshopista.

Lähetä tekstiviesti, mikäli tarvitset tilausohjeet; Rami 040 587 5827.

Kilpailukutsu; ampumapyöräilykilpailu 20.9.2020 Sankivaarassa.

KILPAILUKUTSU AMPUMAPYÖRÄILYKILPAILU 20.9.2020

N19 Seela Peuralahti
M19 Vili Kotikumpu
N60 Anne Talvensaari-Mattila

Onnittelut mitalisteille ja kaikille muillekin hyviä suorituksia tehneille.

Lasten yhteisleiri suunnistajille ja hiihtäjille 25.-27.9.2020.

Järjestämme lasten (6-12 v) yhteisleirin SkPohjantähden suunnistajille ja OHS:n hiihtäjille Ylitorniolla. Majoitus on lomakeskus Karemajojen mökeissä (4-6 hlö) ja harjoitukset pidetään jylhissä vaaramaisemissa Aavasaksalla ja Ainiovaaralla. Leiri alkaa 25.9. noin klo 17 ja päättyy sunnuntaina 27.9. noin klo 13. Leiriin olemme saaneet avustuksen Oulun kaupungilta, jonka vuoksi leirin lopullinen hinta määräytyy osallistujamäärän perusteella. Alustava hinta-arvio on majoitus kahdelta yöltä yht. 70€/hlö ja lisäksi ruokailut noin 30€, joista lapsilta vähennetään leiriavustus. Huoltajien toivotaan myös osallistuvan leirille.

Harjoituksissa yhdistämme suunnistusta ja hiukan fyysisempää harjoittelua. Aiempaa kokemusta suunnistuksesta ei tarvita. Leirin alkuun on hämärän tultua pareittain tai ryhmissä lamppusuunnistusta. Lauantaina suuntaamme kauniisiin Aavasaksan maisemiin ja iltapäivällä valloitamme Ainiovaaran. Leirillä pääsee tutustumaan suunnistamiseen ja halukkailla on mahdollisuus kokeilla rullahiihtoa. Sunnuntaina suuntaamme pienissä ryhmissä Ainiovaarasta vaarojen vaellukselle Laataksen ja Jyppyrän kautta Ehovaaralle, jossa voimme istahtaa nuotiolle.

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 10.9.2020;   ILMOITTAUTUMINEN

Lisätietoja; Mervi Ryytty 040 058 1976, msryytty@gmail.com