Noname talviale 9-17.3

Hopeasompaa juhlistaen NONAME Webshopissa KAIKKI tämän talven loput TALVIPUOLEN VAATTEET -50% viikon ajaksi.  Käykäähän Nonamen sivulla tutustumassa tuotteisiin.

NONAME Webshop

SM Majoitukset Äänekoski ja Ylitornio

Äänekosken Sm hiihtojen majoitus on Jyväskylän laajavuoren scandic hotellissa 28-31.3
Ylitornion Suomen cupin ja Sm pitkien matkojen majoitus varattu stadionin vierestä Sos lapsikylän majoituksesta aika välille 5-7.4
Ilmoita majoitus tarpeet Janille 22.3 mennessä
Yhteistiedot;
jani.oravamaki@gmail.com tai viestinä numeroon 0405868054

OHS:n Mikko Pietarila Suomen maajoukkueen lipunkantajana ampumahiihdon MM-kilpailuissa Östersundissa

Oulun Hiihtoseuran Mikko Pietarila valittiin hakemuksensa perusteella edustamaan Suomen nuoria ampumahiihtäjiä Östersundin MM-kisoissa.

Kuluneen viikon aikana Mikko on osallistunut yhdessä muiden nuorten harrastajien kanssa AH-harjoituksiin ja kilpailuun.  Nuori ampumahiihtäjiä on tapahtumassa yli 10 maasta, joista kaukaisimmat tulevat Koreasta ja USA:sta.

Mikon viikko huipentui keskiviikkona iltana 6.3. kisojen avajaisissa Suomen maajoukkueen lipunkantajana.

Mikko Pietarila kantaa Suomen lippua joukkueiden esittelyssä ampumahiihdon MM-kisojen avajaisissa Östersundissa.

Mikko lähdössä ampumahiihdon kisaan muiden nuorten joukossa ja testaamaan MM-ladut.

Valmistautumista avajaisiin.

Päätöspäivä toi lisää mitaleja OHS:lle Nuorten ampumahiihdon SM-kilpailuista

Päätöspäivän mitalisaldo oli sama kuin eilen, eli 3 mitalia Oulun Hiihtoseuran nuorille ampumahiihtäjille. Erika Kujala sai pronssia N13- sarjassa, Eemeli Kuirille hopeaa M14-sarjassa ja pronssia Sanni Pirttikoskelle N15-sarjassa.

Hyviä sijoituksia tuli OHS:n nuorille muitakin ja niitä voit käydä katsomassa tästä osoitteesta http://www.extime.fi/kisasivut/Mikkeli/

Onnittelut vielä kerran kaikille mitalisteille ja myös muille kisoissa olleille OHS:n nuorille urheilijoille. Tsemppiä kaikille kevättalven viimeisiin kisoihin. Kauden jälkeen harjoittelu jatkuu ja vanha totuushan on, että harjoittelu tekee mestarin;)

Nuorten SM-kisat Haapajärvellä 22.3-24.3 2019, majoitusvaraukset

Nuorten SM-kisat Haapajärvellä 22.3-24.3 2019. Kisamajoitus Ylivieskassa hotelli Käenpesässä 2 hlö:n huoneissa.
Ilmoittautumiset osoitteeseen kinnunenkauko@dnainternet.net 15.03.2019 mennessä.
Lisätiedot myös Kaukolta.

3 mitalia avauspäivänä Oulun Hiihtoseuralle Nuorten ampumahiihdon SM-kilpailuista Mikkelistä

OHS:n ampumahiihtäjät saivat kolme mitalia Nuorten amupumahiihdon SM-kilpailun normaalimatkalta avauspäivänä Mikkelissä.

Erika Kujala voitti kultaa sarjassa naiset 13 vuotiaat. Kalle Loukkaanhuhta otti myös kultaa miehet 16 vuotiaat-sarjassa ja Elli Loukkaanhuhta sai hopeaa naiset 14-vuotiaat. Onnittelut mitalisteille!

Muut sijoitukset Mikkelin kisoista oli seuraavat: Roope Jokela (5) M 19, Seela Peuralahti (7) N 19. Eemil Heinonen (4), Eeli Kujala (7), Mikko Pietarila (14) ja Juuso Kinnunen (15) M 15-sarjassa. Neea Taskila (4), Sanni Pirttikoski (6), Vilma Sorvisto (16) ja Ella Sorvisto (17) N 15- sarjassa. Eemil Kuiri oli (10) M 14-sarjassa. Ronni Mäntyranta (7) Konsta Rantasuo (16) M 13-sarjassa ja Anni Naumanen (27) N 13-sarjassa.

Huomenna kisaohjelmassa on yhteislähdöt ja toivottavasti tulee nuorilta hyviä onnistumisia, sekä myös uusia mitalisteja:)

Kansallisten aikana kadonnut suksipari

Onko joku löytänyt Virpiniemestä Fischer Speedmax Cold luistelusukset. Suksissa on nimikirjaimet MV. Mikäli olet löytänyt sukset, ilmoita löytymisestä osoitteeseen ville@tervahiihto.fi

Kuopion nuorten SM hiihdosta hyviä sijoituksia

Kuopion puijolla hiihdettiin viikonloppuna nuorten Sm hiihdot.
Tässä Ohs hiihtäjien sijoituksia kisoista.
Eero Mannila  M18 sprintti kultaa ,perinteisen 10km 5s. ja vapaan 15km 5s.
Lauri Mannila M23 perinteisen 10km 5s. ja 15km vapaan 5s.
Niilo Moilanen M18 sprintin 5s
Saku Siren M18 sprintin 14s.Perinteisen 10km 12s. ja vapaan 15km 8s.
Viljami Vuorre M20 perinteisen 10km ja vapaan 15km 16s.
Eero Aittolampi M23 sarjan perinteisen 10km 23s. ja vapaan 15km 17s.
Silja Saarela N20  perinteisen 5km 24s.ja vapaan 10km 30s.
Petteri Lauren M23 sarjan perinteisen 10km 32s. ja vapaan 15km 28s.
Kiitokset myös huollolle onnistuneista voiteluista!
Seuraavat nuorten Sm hiihdot hiihdetään Haapajärvellä neljän viikon kuluttua.

Kiitos veteraanien SM-kisoihin ja kansallisten kisojen osallistujille

Oulun Hiihtoseura kiittää veteraanien SM-kisojen ja kansallisten kisojen toimijoita: urheilijoita, valmentajia, huoltajia, yleisöä, yhteistyökumppaneita sekä talkoolaisia. Olosuhteet tänään olivat vuoksi haastelliset ja vaihtelevat. Ja vielä kerran onnittelut kaikille mitalisteille!

Järjestelyorganisaation puolesta Veikko Anttonen, kilpailunjohtaja

Veteraanien ja kansallisten hiihtojen 24.2.2019 lähtölistat, kansalliset päivitetty kello13.25

Lähtölistat ovat tässä

Veteraanien SM hiihdot 24.2.2019

OHS kansalliset Skigo hiihdot 24.2.2019 Kansallisten kisojen N12, M10, N10, M08 ja N08 matkat päivitetty kilpailukutsun mukaisiksi.