Muistutus; OHS:n jäsenmaksut 2019-20.

Muistutetaan kauden 2019-20 jäsenmaksusta ja uudesta toimintatavasta;

”OHS:n jäsenen tai jäseneksi haluavan on kirjattava yhteystietonsa Sporttisaitin sivulle OHS:N JÄSENMAKSUT 2019-20. Tietojen lähettämisen jälkeen saa sähköpostiin ohjeet jäsenmaksun suorittamisesta. Jäsenmaksut on maksettava 31.7.2019 mennessä.

OHS:N JÄSENMAKSUT 2019-20

Johtokunta on päättänyt, että jäsenmaksun suorittamatta jättänyt urheilija ei voi osallistua seuran järjestämille tai kustantamille leireille eikä hänellä ole osallistumisoikeutta kilpailuihin. AH – ja MH -jaoston johto sekä valmentajat (Tehotiimi ja HS -Tehotiimi) ovat vastuussa johtokunnan päätöksen valvonnasta.”

Ainoastaan kolmannes seuran jäsenkunnasta maksoi jäsenmaksun määräaikaan mennessä. Elokuun lopulla lähetetään erilliset laskut niille, jotka eivät ole hoitaneet velvoitetta asianmukaisella tavalla.  Laskutuslisän suuruus on 5-10 euroa.

Terveisin,

OHS:n johtokunta